parallax background

Over Ons

Plein 1944 2, 6511 JB Nijmegen


Hi, welkom en fijn dat je er bent!


In 2002 openden Henri en Wendy de deuren van hun eigen jeanszaak, De Tempel. Beiden werkten al jaren in jeansstores en brachten een vracht aan kennis, ervaring en een heel eigen mening mee. Het team van De Tempel ademt jeans en mode. Zo maakt het Italiaanse merk FiftyFour voor de Nederlandse markt alleen jeans met stoffen, pasvormen en stiksels op aanwijzingen van Henri.

‘Gaaf, waar heb je dat gekocht??’, is een vraag die onze klanten regelmatig krijgen. Tja, De Tempel is nu eenmaal de hipste jeansboetiek in town. In onze overzichtelijke winkel vind je de beste items van de collecties van de merken die wij verkopen. Ook houden we altijd potentiële andere merken in de gaten. Want wanneer zij een collectie maken die Tempel-waardig is, voegen we die zonder aarzelen toe. Zo blijven we vooruitstrevend en vernieuwend. En dat is fijn voor jou!

 In 2002 openden Henri en Wendy de deuren van hun eigen jeanszaak, De Tempel. Beiden werkten al jaren in jeansstores en brachten een vracht aan kennis, ervaring en een heel eigen mening mee. Samen met Dilmar, Pascalle en Jules geven zij persoonlijk advies op maat. In dit geval mag je dat letterlijk nemen. Je gaat namelijk alleen naar buiten met de broek die het beste bij jou past. We kijken eerst naar jou en dan naar wat het beste bij je past. Ook dagen we je uit om eens iets anders te proberen, waaraan je eerder misschien nooit dacht.

Persoonlijk advies op maat


De Tempel:
  • helpt je met een verrassende nieuwe blik op jezelf
  • is overzichtelijk
  • verkoopt alleen de beste items van een brede range aan merken
  • zorgt dat je je welkom voelt
  • heeft altijd iets nieuws!
Het team van De Tempel ademt jeans en mode. Zo maakt het Italiaanse merk FiftyFour voor de Nederlandse markt alleen jeans met stoffen, pasvormen en stiksels op aanwijzingen van Henri.

Kom snel binnen voor een persoonlijke kennismaking met ons team en onze collectie!PS Via insta en facebook houden we je dagelijks op de hoogte van onze nieuwe items. Volgen dus!